pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2014 12:42 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : de Vrij beste verdediger op WK en Robben beste aanvaller

Roerdalen – Stefan de Vrij was volgens de Castrol Index, het bedrijf dat alle FIFA-statistieken bijhoudt, de beste verdediger van het WK in Brazilië. De 22-jarige Oranje-international eindigde in het klassement op een gemiddelde van 9.7. Daarmee bleef hij Mats Hummels en Thiago Silva voor.
De Vrij moest nog geen jaar geleden zijn aanvoerdersband bij Feyenoord inleveren. Ronald Koeman was verbolgen over het feit dat de stopper voor zichzelf aan krachttraining deed, zonder dat bij de technische staf te hebben gemeld, en de ex-trainer van de Kuipbewoners was ook niet geheel tevreden over het spel van De Vrij. De speler kreeg afgelopen seizoen de nodige kritiek te verduren, maar lijkt die critici nu in één klap de mond te hebben gesnoerd.
De negentienvoudig international moet in de totale ranking alleen Arjen Robben (9.74) en Toni Kroos (9.79) voor zich dulden. Robben is dan ook verkozen tot de beste aanvaller van het mondiale eindtoernooi; hij wordt op de voet gevolgd door Thomas Müller (9.63) en Karim Benzema (9.60). Ron Vlaar is overigens de vijfde beste verdediger van het WK. Opvallend: Lionel Messi staat niet in de top tien van de Castrol Index, maar won wel de Gouden Bal.Posted in: roerdalen