pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 15, 2014 8:58 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Depute en jager in wilde zwijnen-zaak bedreigd

Roerdalen – Depute Patrick van der Broeck wordt bedreigd nadat een jager gisteren vier wilde zwijnen in Weert doodschoot. Ook de jager zelf wordt bedreigd.

Van der Broeck zegt dat tegen de Limburgse zender L1. De provinciebestuurder wil niet zeggen wat de aard van de bedreigingen is.

De gedeputeerde concludeert, na een dag overleg met alle partijen die gisteren betrokken waren bij het incident, dat de beesten niet doodgeschoten hadden mogen worden.

O
De jager die de zwijnen afmaakte, heeft nog geen proces-verbaal gekregen. Politie en justitie onderzoeken of hij strafbaar is. Hij mocht in elk geval volgens de Jachtwet niet op zondag schieten, want dat is verboden. Ook schieten op gevangen dieren is verboden.

Wilde zwijnen mogen alleen op de Veluwe en in het Meinweggebied vrij rondlopen. Daarbuiten geldt een zogenoemd nulstandbeleid en mogen jagers zwijnen doodschieten. “Maar zo is het nulstandbeleid niet bedoeld. We gaan de teksten nakijken en als er onduidelijkheid is, passen we de tekst aan”, zegt Van der Broeck.Posted in: politie, roerdalen