pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 26, 2020 11:59 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Doe mee: kaartenactie vanuit Posterholt voor senioren in Bergh en Bosscherhof ( Wist u … volgt )

Posterholt – Foerdaljournaal meldt: Corona-actie”: ‘n Posterholtse kaart voor
eenzame ouderen in Bergh en Bosscherhof
“Lieve vrienden, Zouden jullie dit bericht willen publiceren en delen en: zo samen met ons weer een lach willen toveren op het gezicht van onze lieve bewoners?” Met dat verzoek eindigde een oproepje op Facebook om een bejaarde of eenzame oudere (oftewel senior) een kaartje te sturen. En dat geldt voor de bewoners van de woonzorgcentra Bergh te St. Odilienberg en natuurlijk ook in Bosscherhof te Herkenbosch. Dit verzoek was verder ondertekend met: Groetjes van Sandra Bos-Minkenberg en Fiona.
Zij schrijven verder: “De bewoners van ons zorgcentrum in St O’berg en ook Herkenbosch mogen geen bezoek meer ontvangen en deze mensen gaan de komende drie weken steeds eenzamer worden in hun kamer…. Zoals bekend wonen er enkele tientallen ouderen, oorspronkelijk uit Posterholt, en natuurlijk ook uit andere kernen van de Roerstreek in beide wooncentra.m
Maar, wij hebben een idee! Heb jij een zoon, dochter, kleinkind? Of misschien lieve buurkinderen of neefjes of nichtjes? Dan kun jij ons helpen. Laat ze een mooie kaart knutselen voor onze bewoners”.
En stuur deze op naar:

Of:

WZC Bergh
Kapittellaan 31
6077 BK Sint Odilienberg
t.a.v. Eenzamer ouderen

Of:

Woonzorgcentrum Bosscherhof:
Verpleeghuis en verzorgingshuis
Bosscherhof 1
6075 HE Herkenbosch
t.a.v. Eenzame ouderen

Een mooi en prijzenswaardig initiatief van Sandra en Fiona en ze deden de oproep vergezeld gaan van enkele voorbeeld-kaarten.(zie foto)

.(JB).
———
(Bij de foto):

Knutselt u ook mee voor de eenzame bewoners ?Posted in: algemeen, roerdalen