pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 22, 2019 10:26 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Dikke streep door Duitse tolheffingsplan

Roerdalen – Goed nieuws, met name ook voor grensbewoners, vindt Roerdaljournaal.nl
De inspanningen van de ANWB en de Nederlandse en Oostenrijkse overheid om de Duitse tolplannen te stoppen, zijn geslaagd. Deze week heeft het Europese Hof van Justitie geoordeeld dat het Duitse tolplan discrimineert en in strijd is met de Europese regels. De ANWB is opgelucht dat dit plan nu de prullenbak in kan.
Hoofddirecteur Frits van Bruggen: ‘Wij hebben ons vanaf de eerste minuut verzet met heel veel ANWB-leden. Met ruim 40.000 handtekeningen zijn we naar Brussel afgereisd om het Europees Parlement en de Commissie in stelling te brengen’. Toen deze de inbreukprocedure stopte, hebben de Oostenrijkse en Nederlandse overheid de procedure overgenomen. Dankzij deze inspanningen heeft het Europese Hof zich vandaag kunnen uitspreken. De ANWB is hiermee zeer verguld.
Ongelijke behandeling
Het Hof vindt dat de combinatie van infrastructuurheffing in de combinatie met compensatie voor de motorrijtuigbelasting enkel voor Duitse autobezitters, ongelijke behandeling is. De uitspraak heeft volgens de ANWB ook grotere betekenis dan alleen voor Duitsland. Andere EU-landen die over vergelijkbare plannen dachten, zullen nu ook een andere koers moeten kiezen.Posted in: algemeen, roerdalen