pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2020 11:40 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Directeur Gerbrands van PSV reageert op Johan Derksens “eet-verhaal” van spelers

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl: verneemt op de site van PSV de reactie van de directie op de beweringen van J Derksen jl op tv vrijdag:
Gerbrands reageert op Derksen-verhaal: ‘Kan nooit volledige transparantie geven’

Toon Gerbrands wil niet te diep ingaan op de redenen die ten grondslag lagen aan het ontslag van PSV-trainer Mark van Bommel, maar geeft wel aan dat die van ‘sportieve aard’ waren. De algemeen directeur van de Eindhovenaren hoopt op saamhorigheid bij de club.

Vrijdagavond werd bij Veronica Inside gesteld dat Van Bommel ontslag kreeg nadat de spelers van PSV betrapt waren met pizza en kapsalon, dat werd toegestaan door Van Bommel. “Voor mij is ethiek belangrijker dan het schenden van interne codes”, reageert Gerbrands desgevraagd op dat verhaal in het Eindhovens Dagblad. “Ik kan als bestuurder nooit volledige transparantie geven en terugslaan met van alles en nog wat, omdat ik vind dat ik dan eerder gemaakte afspraken niet nakom.”

De sportieve redenen waren volgens de algemeen directeur het belangrijkst. “We zijn tot december heel lang doorgegaan met z’n allen en hebben echt alles geprobeerd om samen met Mark van Bommel uit de malaise te komen. Ik durf te zeggen dat echt alles geprobeerd is. Op een gegeven moment voel je als directie samen dat er iets moet gebeuren om te proberen de trend te keren.”

“Er ontstaat een enorme druk in de huidige tijd, met tientallen analisten en overal meningen”, legt hij uit. “Daar moet je je niet door laten leiden, maar je moet niet onderschatten wat het bijvoorbeeld met je omgeving allemaal kan doen. Het ontslag van Van Bommel was gebaseerd op de resultaten en dat hebben we destijds ook toegelicht. Het blijft een heel vervelende gebeurtenis.”Posted in: algemeen, roerdalen