pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 19, 2020 6:23 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Doldrieste inbraak clublokaal voetbalclub Herkenbosch: wie heefti tips?


Herkenbosch – Op een bizarre en onorthodoxe manier’ ( zie foto’s) zijn inbrekers tekeergegaan bij voetbalclub SVH’39 Herkenbosch. Met een moker hebben ze verschillende muren ingeslagen om bij de club binnen te komen. “We hebben geen idee waarom ze zo moeilijk hebben gedaan.”

Dat zegt Roy Kepser, penningmeester van de voetbalclub, tegen RTL Nieuws. Het is voor hem en de voltallige leiding een groot raadsel waarom de dieven zo te werk zijn gegaan. “Je verwacht bij een inbraak niet dat ze van buitenaf muren gaan inslaan.”

Zeker niet als je weet wat er achter de muren zit. Kepser: “Je komt dan uit in ruimtes waar je als inbreker niet eens hoeft te zijn. Ja, of je moet nodig naar het toilet moeten.”

Deze week Maandagnacht jl rond 03:50 uur ging het alarm van de club af en werd de politie ingeschakeld. Toch konden de criminelen lange tijd hun gang gaan, waardoor ook ruiten zijn gesneuveld, deuren zijn geforceerd en er uiteindelijk voor zo’n duizend euro aan spullen is buit gemaakt.

Tienduizenden euro’s schade

De schade is daarentegen veel groter. “We hebben voor tienduizenden euro’s schade aan het pand, het is hier echt een grote ravage en we zijn allemaal heel erg geschrokken. Wij moeten hier bezig zijn met voetballen en carnaval, niet met dit soort onzin.”

De club hoopt door de foto’s te delen andere verenigingen te waarschuwen. “We hebben gehoord dat er een soortgelijke inbraak anderhalve week geleden heeft plaatsgevonden bij een andere club. Het lijkt op een rondtrekkende bende en we hopen dat clubs nu nadenken of ze al het mogelijke hebben gedaan om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Dit gun je namelijk niemand.”

RTL NieuwsPosted in: algemeen, politie, roerdalen