pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 28, 2020 8:13 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Drie primeurs voor Posterholt: van natuur tot eten en muziek ( Posters Journaal Wist u …verschijnt 13.30 uur donderdag week 22.)

Drie primeurs voor Posterholt:
van natuur tot eten en muziek

Posterholt – Zoals de kop boven dit artikeltje al zegt: we hebben drie noviteiten. In deze maand mei kregen we via de Nederlandse Vlinderstichting goed nieuws over het unieke beestje dat Posterholt – als enige plaats in Nederland ! – rijk is. In Posterholt bestaat namelijk de enige vind- en vliegplaats in ons land van de vlinder: het donker pimpernelblauwtje. Bij de renovatie van een fietspad in ons dorp is door vele betrokken instanties alles in het werk gesteld om te zorgen voor een prima leefomgeving voor deze bijzondere vlinder. De aanwezigheid van een mierensoort maakt dat de vlinder hier zo goed kan gedijen. Het eerste Nederlandse unicum voor Posterholt. In de rubriek ‘Wist u…”, in dit blad gaan we er deze week nader op in.

Voor het tweede unicum, nu op interlokaal niveau in Midden-Limburg, zorgt het Posterse cateringbedrijf Vijo fingerfood/catering, Reijpenweg 5 te Posterholt (sinds enkele weken gevestigd naast showroom/garage Bakkes) en wel met de zg Drive- thru. Dat is smet je auto komen aanrijden, in de auto je fingerfood waren bestellen, even wachten, afrekenen en met de waren via de Roermondseweg weer wegrijden. Net zoals je dat doeg bij een friture, Chinees of pizzeria. De openingstijden van Vijo : vrijdag 18-20, zaterdag en zondag 16-19 uur en op afspraak. Overigens, vanaf deze nieuwe lokatie verzorgt Vijo voortaan ook de bekende succesvolle catering bij u aan huis of bedrijf. Zie ook pag.: ‘Even voorstellen…’in Postsrz Waem blaas

Het derde primeurtje betreft muziek : de Posterse harmonie Wilhelmina : de muzikanten hebben via de moderne online internet-verbindingen een gezamenlijk populair mini-concert gegeven van thuis uit en met dirigent. Nog steeds te beluisteren via you tube.(zie ‘Wist u…)

(.JB.)
——————
Foto:
Alleen in Posterholt: donker
PimpernelblauwtjePosted in: algemeen, roerdalen