pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 31, 2014 5:45 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Drugslab in paardenstallen te Kessel ontmanteld

nderzoek naar aangetroffen drugslab in stallen

Kessel – De politie heeft vrijdagavond in paardenstallen achter een woning aan de Heikampweg een drugslaboratorium aangetroffen. De 63-jarige bewoner van de aangrenzende woning is aangehouden. Thans is de politie bezig geweest met de ontmanteling van het lab. Er is geen gevaar voor de omwonenden.

In een onderzoek naar de handel en productie van synthetische drugs heeft de politie vrijdagavond een onderzoek ingesteld in de stallen achter de betreffende woning. Hierbij werd een professioneel drugslab, apparatuur en grondstoffen, aangetroffen. In het lab werd amfetamine en apaan geproduceerd. Apaan is een grondstof voor amfetamine en BMK. Na het aantreffen van het lab is de omgeving afgezet. Een specialistisch team dat zich bezighoudt met de ontmanteling van drugslabs is vervolgens gestart met het onderzoek.

Afval

Het lab was bij de komst van de politie niet in gebruik. Het is duidelijk dat er wel al eerder geproduceerd werd. Dit bleek onder andere uit de bijna 4000 liter afval die werd aangetroffen. Er stonden jerrycans klaar voor het afval. De politie onderzoekt of er een verband kan worden gelegd met de afvaldumpingen die de afgelopen tijd in de omgeving zijn aangetroffen.

Onderzoek

Experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn in Kessel bezig met de ontmanteling. Deze zal vermoedelijk de hele zaterdag in beslag nemen. Twee dure auto’s die in de garage geparkeerd stonden zijn door de politie eveneens in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie sluit niet uit dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Aanpak

Dergelijke acties van de politie richten zich op de aanpak van drugscriminaliteit in Zuid-Nederland en passen in een bredere aanpak om als overheid de georganiseerde criminaliteit te bestrijden.Posted in: politie