pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 15, 2014 8:52 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Duitse deelstaat biedt geen koffie of thee meer aan maar…kraanwater

Roerdalen – De Duitse deelstaat-regering bezigt drastisch: er wordt alleen nog kraanwagen geschonken…. Koffie en broodjes zijn in het kader van de bezuinigingen van de ‘menukaart’ geschrapt. In de deelstaat, die aan Nederland grenst, is een rel losgebarsten over het beleid van premier Hannelore Kraft (SPD).

De oppositionele CDU vindt de bezuiniging niet passen bij het representatieve karakter dat de deelstaatregering hoort te hebben. Daarom hebben de christendemocraten twaalf kratten mineraalwater gedoneerd die donderdag bij het kantoor van de premier zijn afgeleverd.

De staatskanselarij heeft het cadeau geweigerd omdat het bureau van de premier volgens de wet geen giften van politieke partijen mag aannemen. De 144 flessen mineraalwater zijn naar een voedselbank gestuurd.

Volgens het gemeentelijk waterbedrijf van de hoofdstad Düsseldorf is kraanwater gezond, smetteloos en een van de bestgecontroleerde levensmiddelen in Duitsland. De woordvoerder van de premier wijst erop dat 1 liter kraanwater slechts 0,002 cent kost, ”een enorm verschil ten opzichte van mineraalwater”.

NRW heeft 135 miljard euro aan schulden, de hoogste schuldenlast van alle 16 Duitse deelstaten. Minister Ute Schäfer (SPD) van Gezinszaken betaalde donderdag de koekjes bij haar persconferentie uit eigen zak.Posted in: roerdalen