pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2014 2:39 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Duizenden op Facebook oneens met WK-prijs voor Messi

Lionel Messi was op het afgelopen WK vier keer trefzeker, al maakte hij al die doelpunten in de groepsfase en wist hij in de knock-outfase geen enkele keer meer te scoren. De aanvaller heeft echter zeker zijn aandeel gehad in het behalen van de finale, maar speelde toch niet op zijn best. De verbazing was dan ook groot toen Messi werd gekozen tot speler van het toernooi.

Spelers als Toni Kroos, James Rodríguez en Arjen Robben leken toch eerder in aanmerking te komen voor de Gouden Bal, maar toch ging de award naar Messi. Er is veel onbegrip voor die keuze en op de Facebook-pagina liet men dat duidelijk merken. Een protest tegen de uitverkiezing van Messi ontving al meer dan 387.000 likes.

Zelfs de Argentijnse voetballegende Diego Maradona was het niet eens met de Gouden Bal voor zijn landgenoot. “Het klopt niet als iemand iets wint dat hij niet hoort te winnen”, zei Pluisje. Oud-international Stan Collymore van Engeland noemde het zelfs een schande: “Spelers als James Rodríguez, Alexis Sánchez of Manuel Neuer verdienden de prijs meer. Messi was niet eens de beste speler van Argentinië op dit WK, dat was namelijk Mascherano”, stelde hij.Posted in: Geen categorie