pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 20, 2019 5:37 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Eerste Duncan-baby is geboren…

Roerdalen – Je kon er op wachten: de eerste Duncan-baby is geboren, zo verneemt Roerdaljournaal.nl Dat is gebeurd in Boxtel op de dag van de finale van het Eurovisie Songfestival. De jonge ouders Janske en Martijn van Dinther uit Boxtel besloten dan ook snel na de winst van Duncan Laurence, om hun pasgeborene om te dopen tot Hank Duncan Lucas van Dinther. ,,Maar we zijn geen mega-Songfestival fans hoor!”

Liefhebbers zijn ze wel. ,,We kijken ieder jaar, maar we zullen niet heel Europa door reizen om het festival te bezoeken,” vertelt Martijn er snel bij. ,,En het valt toevallig zo samen. We hadden het er de afgelopen dagen over. Eerst als grapje, maar het klinkt ook cool. Dus nadat bekend werd dat Duncan had gewonnen, hebben we snel zijn naam toegevoegd.”

Lange week

Hank Duncan Lucas van Dinther is kort na middernacht geboren in hetZiekenhuis. Hij en zijn ouders maken het goed. Al hebben ze een lange week achter de rug, vertelt Janske. ,,Mijn vliezen braken tijdens de eerste halve finale, net toen Australië aan de beurt was. Ik moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis en daar heb ik tot nu gebleven, aldus de ouder zo kon ik wel de tweede halve finale vanuit het ziekenhuis zienubekijken.”Posted in: algemeen, roerdalen