pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2020 9:00 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Elke week Dialectkwis op deze site ( Roerdal Journaam)

============================================================================================
Voortaan elke week Posterse dialect-Kwis

Goed de warme dagen (en vakantie) doorgekomen? We hopen van wel en gaan gelijk weer van start. Er zijn vanaf deze en volgende week een paar nieuwe elementen in de “Wist u…”-rubriek opgenomen. Op de eerste plaats komt er een dialect-quiz, die ook nog een prijs voor u kan opleveren.

De nieuwe dialect-quiz is gemaakt door Henk Kars, de schrijver van het Posters Woardebook. Hij heeft weer enkele verrassende uitdrukkingen in deze prijsvraag verwerkt. Het is de bedoeling dat u telkens enkele vragen oplost via het meerkeuze-antwoorddysteem. Bij elke vraag worden vier mogelijke antwoorden gegeven, waarvan slechts één goed is.

Wanneer u de de prijsvraag hebt opgelost, stuurt u de oplossing in; uiterlijk dinsdag voor 20 uur in de week nadat de puzzel is gepubliceerd is. De antwoorden kunnen per mail verstuurd worden of in de brievenbus gestopt worden bij Cube computers, Hoofdstraat 83 in Posterholt. Het mail adres luidt: [email protected]
Als u de oplossing per brief in de bus stopt of stuurt per Tante Pos, zet dan op de envelop in de linkerbovenhoek: ‘Herken ’t Posters’.

Over de inhoud van de quiz: elke week vindt u in “Wist u…”
de opgaven aan. Uw oplossing ( 1a, 2c, 3d enz) dient u altijd in te sturen met volledig adres, inclusief straat, huisnummer en postcode; anders weten we niet wie de prijs wint. Elke keer zijn er 6 of 7 vragen en de oplossing en eventuele prijswinnaar ( zo lang er prijzen zijn) worden telkens 2 weken later bekend gemaakt . En let op: er zitten makkelijke en moeilijke vragen bij.

Wat valt er te winnen: de prijswinnaar verdient deze eerste keer een vlaai-bon van Plus Bronswijk, die exploitant Peter Bronswijk voor de komende 6 weken beschikbaar heeft gesteld. Overigens, zakenlieden en andere die ook een prijs ( minimale waarde 15 euro) of waardebon willen weg geven beschikbaar willen stellen kunnen zich melden via [email protected] O

Puzzelaars, veel succes!

(.JB.)

Ps: vanmiddag weer Pisters Journaal week 34
===========================================================Posted in: algemeen, roerdalen