pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 15, 2014 1:47 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Enecotour met dit weekeinde ontknoping in Sittard

Roerdalen/Sittard / De ontknoping nadert: de verschillen in het algemeen klassement zijn nog klein nu vandaag, vrijdag, de vijfde etappe van de Eneco Tour is. Zondag 17 augustus volgt de definitieve ontknoping: dan finisht de slotetappe op de Engelenkampstraat in Sittard. De renners rijden na de eerste finishpassage nog twee plaatselijke ronden.
Naast de etappe pakt Sittard-Geleen komend weekend uit met een toertocht voor recreatieve fietsers en de Eneco Kidsride. De organisatie is in handen van Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen en de gemeente.

Parcours
Na beklimming van de Oude Windraak komen de renners op de lokale ronde in Sittard en de finish is om 16.20 uur op de Engelenkampstraat ter hoogte van het Tempelplein.

Verkeersbeperkingen
Het deel van het parcours van de Engelenkampstraat (finishlocatie) vanaf de Leyenbroekerweg tot de Rijksweg Noord is op zondag 17 augustus van 07.00 tot 20.00 uur afgesloten. De flatgebouwen aan de Rosmolenstraat/Engelenkampstraat zijn dan niet bereikbaar . Verkeer wordt via borden of verkeersregelaars omgeleid.

‘De Dood of de Gladiolen’ en de Kidsride
De toertocht voor recreatieve fietsers ‘De Dood of de Gladiolen’ start zaterdag 16 augustus vanaf Fitland Sportcentrum, Milaanstraat 115. Zoals gebruikelijk kunnen deelnemers kiezen uit twee afstanden. De routes zijn in vergelijking met voorgaande jaren fors vernieuwd.

De Eneco Kidsride biedt kinderen tussen 7 en 12 jaar de kans om tijdens de Eneco Tour samen met Michael Boogerd en Leontien Zijlaard-van Moorsel te ervaren hoe het is om de laatste kilometers van het officiële wedstrijdparcours te fietsen. Bovendien krijgen ze toegang tot de Eneco KidsArea, waar zij een perfect zicht hebben op de finish van de profrenners van de Eneco Tour. Hier staan ook verschillende fietsgerelateerde speeltoestellen opgesteld en worden zij getrakteerd op een drankje en een hapje. Voor beide evenementen is inschrijven nog mogelijk voor de start.

Meer informatie over de Eneco Tour, het parcours, de overige wielerevenementen en de omleidingsroutes is te vinden op www.wielerpromotionsittardgeleen.nl.Posted in: roerdalen