pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 20, 2019 11:26 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Extra betalen voor ruimbagage bij KLM

Roerdalen – De potjes raken kennelijk leeg bij KLM, zo concludeert Roerdaljournaal.nl Want…passagiers van KLM moetengaanbijbetalen voor hun koffer op nagenoeg alle vluchten. De afgelopen jaren schrapte de luchtvaartmaatschappij de gratis ruimbagage al op vluchten binnen Europa en naar bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika.
KLM kondigde eind 2017 aan te stoppen met het gratis meevoeren van koffers voor Economy Class-reizigers op vluchten naar Canada en de VS. Een jaar later werd aangekondigd die maatregel uit te breiden naar vluchten richting Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied. “Daarmee gaan we scherper de markt op”, aldus KLM-topman Harm Kreulen.

Door de invoering van een nieuwe tarievenstructuur, waarbij reizigers de keuze hebben uit een Light, Standard of Flex-ticket, wilde KLM beter gaan concurreren met prijsvechters als Level en Norwegian.

Bij een Standard- of Flex-ticket is ruimbagage nog steeds inbegrepen, net als in Business Class en voor Flying Blue-leden met een hoge status, maar reizigers met een Light-ticket moeten vijftig euro bijbetalen om een koffer in te checken. Daar staat tegenover dat de ticketprijs flink lager ligt.Posted in: algemeen, roerdalen