pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 27, 2014 2:39 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Fietsbrug over Roer maandag open

Fietspad Roerdal open vanaf 1 september
Roerdalen – Het nieuwe fietspad wordt op maandag 1 september officieel open gesteld.
Donderdag 21 augustus is de fietsbrug over de Roer in drie delen succesvol geplaatst. De brug maakt deel uit van het nieuwe fietspad Roerdal dat op maandag 1 september officieel wordt opengesteld.
De geplaatste brug heeft een totale overspanning van 84 meter en is 3,5 meter breed zodat voetgangers- en fietsverkeer in twee richtingen mogelijk is. De brug wordt verlicht door vleermuisvriendelijke LED verlichting.
Veilige schoolroute
Het fietspad zorgt voor de schoolgaande jeugd van Herten, Merum, Oolderveste en omgeving voor een veilige schoolfietsroute van thuis naar Lyceum Schöndeln en vice versa. Het fietspad loopt globaal vanaf de Heinsbergerweg via de Leropperweg naar de Maastrichterweg en zorgt ervoor dat de schoolgaande jeugd de drukke Heinsbergerweg niet meer hoeft te gebruiken. Daarnaast is de route 1,4 kilometer korter dan de oude route via de Maastrichterweg, Kapellerlaan en Heinsbergerweg. Naast een veilige schoolroute vervult het fietspad ook een belangrijke toeristisch recreatieve functie en sluit het via de Leropperweg aan op de fietssnelweg Sittard-Venlo.
Wennen aan de nieuwe route
Tijdens de eerste week worden verkeersregelaars ingezet zodat de fietsers kunnen wennen. Op de route zijn een paar aandachtspunten. Zo moeten de fietsers bij het passeren van de spoorwegovergang stoppen als signaal op rood staat en niet nog snel tussen de overwegbomen door slalommen. Bovendien is het belangrijk dat fietsers bij het oversteken van de Leropperweg ter hoogte van het viaduct over de A73 goed op het overige verkeer letten vanwege de bocht in de weg. Hetzelfde geldt natuurlijk wanneer de fietsers het fietspad ter hoogte van de Heinsbergerweg weer verlaten.Posted in: roerdalen