pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 24, 2014 8:22 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Lovende woorden FNV-voorman bij Westrom Roermond

Roermond – Gisteren , (dinsdag 23 september 2014) heeft voorzitter Ton Heerts van de FNV, een werkbezoek gebracht aan Westrom.
De middag was bedoeld om Heerts een goede indruk te geven van de wijze waarop Westrom omgaat met de komst van de Participatiewet én de kansen die Westrom ziet.

Dat dit gelukt is blijkt uit de positieve woorden van Heerts aan het einde van de bijeenkomst. ‘Doel van mijn werkbezoek aan Westrom was om met eigen ogen te zien wat de mensen bij Westrom allemaal doen, van de directie te vernemen hoe Westrom inspeelt op de komst van de Participatiewet én hoe gemeenten met de transitie binnen het sociaal domein omgaan. Daar heb ik een goed beeld van gekregen.Verder heb ik tijdens de rondleiding door het fraaie nieuwe gebouw van Westrom kunnen vaststellen dat de medewerkers bij Westrom uitermate trots zijn op het werk dat ze doen. Werk dat zeker ook voor de toekomst behouden moet blijven’, aldus Heerts.

Al tijdens de hoorzitting van de Tweede Kamer over de Wet banenafspraak en het quotum voor arbeidsgehandicapten op 15 september jl. was Heerts zeer positief over de sociale werkbedrijven. Zijn mening dat bedrijven als Westrom een belangrijke rol moeten gaan spelen in beschut werk, heeft hij nogmaals bevestigd. Specifiek zei hij: ‘Gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt’.

Het werkbezoek werd afgesloten met een bijeenkomst met de bedrijfsledengroep van de Abvakabo FNV. De leden van deze groep maken de bond zichtbaar op de werkplek door werknemers te informeren over het vakbondswerk en door op te komen voor de belangen van haar leden.Posted in: roermond