pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 14, 2019 9:19 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Geluksweek Roerdalen staat voor de deur: 150 actviteiten

Roerdalen – Het is zo ver: de Geluksweek Roerdalen nadert. Van 18 maart tot en met 24 maart is de Geluksweek Roerdalen. Zo meldt Roerdaljournaal.nl, dat zoveel mogelijk acviteiten zal noemen op deze site: Roerdaljournaal.nl

Iedere dag zijn er verspreid over de zes dorpen van Roerdalen gratis activiteiten rondom het vergroten van geluk. Georganiseerd door een grote groep vrijwilligers, inwoners, ondernemers en verenigingen. Het programma met een pgevarieerd en inspirerend aanbod van ruim 150 activiteiten is leuk voor jong en oud. Alle activiteiten zijn te L vinden op www.geluksprogrammaroerdalen.nl.

“Uit de ‘Klein Geluk’ gedachte ontstaan kleine en grote sociale en maatschappelijke initiatieven, zoals deze Geluksweek,” aldus wethouder Jan den Teuling. “Belangrijk is dat mensen met elkaar in contact zijn en zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. Dat draagt bij aan geluk. De gemeente is niet verantwoordelijk voor geluk, maar kan er door te faciliteren wél meer inhoud aan geven. In de Geluksweek laten onze inwoners, ondernemers en verenigingen zien wat er samen allemaal mogelijk is in Roerdalen. Wij zijn graag hun partner, een andere overheid. Samen doen!”

Activiteiten
Alle deelnemers werken mee op vrijwillige basis en organiseren hun eigen activiteit. Voor sommige activiteiten is slechts beperkt plek en moeten deelnemers zich vooraf aanmelden. Het programma biedt een enorme variatie aan activiteiten voor groot of klein of om samen te doen. Voor kleine mensen bestaat het programma uit onder andere verschillende leuke knutselactiviteiten, ponyrijden, spannende speurtochten, lammetje knuffelen, handboogschieten, bootcamp of muziek maken. Voor grote mensen zijn er verschillende wandelingen, muzikale optredens, workshops, lezingen, rondleidingen, demonstraties, groepsgesprekken of gezellig dansen. Daarnaast kunnen bezoekers ook meedoen met de activiteiten van de Stadt Wassenberg.

Programma
Alle activiteiten zijn met een korte omschrijving, tijdstip en locatie te vinden op www.geluksprogrammaroerdalen.nl. Op Facebook wordt iedere dag een activiteit uitgelicht: http://www.facebook.com/KleinGelukuitRoerdalen. Voor meer informatie is er de website www.roerdalen.nl/geluksweek. Mailen kan naar [email protected]Posted in: algemeen, roerdalen