porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 18, 2020 1:31 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Glutenvrije pannenkoek met appelcompote

Roerdalen – Een recept om van te smullen
Aantal personen: 2
Bereidingsduur: 15-30 minuten

Ingrediënten

75 gram boekweitmeel
3 ½ eetlepels maizena
½ theelepel bakpoeder
200 milliliter soja- of havermelk
½ theelepel appelazijn
Vloeibare margarine
2 appels
1 eetlepel ahornsiroop
1 kaneelstokje
Met 75% korting naar de GezondheidsBeurs

Van 6 tot en met 9 februari in Jaarbeurs Utrecht. Koop je toegangsticket nu voor maar €5 in plaats van €20. Laatste kans! Na 1 februari betaal je €9,95 per ticket. Bel 026 – 3779736 of koop je kaartjes nú online.

Bereiding

Meng de plantaardige melk met de appelazijn en zet een paar minuten apart.
Meng het boekweitmeel, de maizena en het bakpoeder in een grote kom. Voeg het melkmengsel toe en klop dit tot een glad beslag. Zet het mengsel een kwartier tot een half uur apart en roer het vervolgens nog een keer.
Snijd ondertussen de appels in kleine blokjes. Voeg deze met de ahornsiroop, het kaneelstokje en een klein scheutje water aan een steelpan. Laat zo’n 10 minuten stoven tot een compote.
Verhit een scheutje vloeibare margarine in een pan. Schep wat beslag in de pan en laat dit uitlopen tot de bodem van de pan is bedekt. Keer de pannenkoek om wanneer de bovenkant droog is en bak de pannenkoek ook aan de andere kant lichtbruin. Herhaal met de rest van het beslag.
Serveer de pannenkoeken met de appelcompote.
Dit recept is afkomstig van the Veggie Reporterj



Posted in: algemeen, recept, roerdalen