pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 28, 2014 11:32 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Hemelvaartsdag drukke verkeersdag in Roermond; gemeente treft maatregels

Roermond – De gemeente Roermond treft – Hemelvaartsdag – verkeersmaatregelen om de toestroom van Duits kooppubliek zo goed mogelijk op te vangen.

Veel Duitsers grijpen deze vrije dag aan om een bezoek te brengen aan Roermond. Het zal daarom drukker zijn in de stad dan op andere dagen. Rond de binnenstad is echter een ruim aanbod aan parkeerplaatsen te vinden. Bovendien zet het Designer Outlet extra verkeersregelaars in om de vele bezoekers in goede banen te leiden.

De gemeente zet extra tekstkarren in om bezoekers naar de juiste parkeerplekken te leiden. Verkeerslichten op de provinciale weg N280 zijn zodanig ingesteld dat ze het verkeer op een optimale wijze de stad in- en later weer uitleiden.

Fiets

Bent u van plan naar Roermond te komen, bereidt uw reis dan alvast thuis voor en kijk op de website www.roermond.nl/parkeren. Daar vindt u meer informatie over de vele parkeermogelijkheden.

Woont u op relatief korte afstand van het centrum, kom dan zoveel mogelijk met de fiets naar de stad, adviseert de gemeente. Voor fietsen zijn er gratis overdekte bewaakte rijwielstallingen. Ook deze stallingen staan aangegeven op genoemde website.Posted in: roermond