pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 31, 2020 9:13 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Henk Hover draait 2 febr vanaf 14 uur oude grammofoonplaat- Vastelaovesleedjes in “zijn” Echt

Roerdalen/Echt – Een hele middag vastelaovesplaatjes, maar niet zomaar vastelaovesplaatjes! Muziek uitsluitend van ouderwets vinyl! De bekende Henk Hover draait carnavalsmuziek uit de jaren ’70 en ’80 in zijn (woon-gemeente) Echt.

Het was een experiment vorig jaar. Een hele middag vastelaovesplaatjes bij Dolcino in Echt uitsluitend van ouderwets vinyl. Een experiment dat zeker een vervolg verdient in dit nieuwe carnavalsseizoen. Dat gaat gebeuren op zondagmiddag 2 februari 2020 vanaf 14 uur De collectie van Henk Hover telt honderden dialectsingles en elpees uit alle windstreken van onze provincie.

“Het leeuwendeel daarvan is vastelaovesmeziek”, zo vertelt Hover enthousiast. “Veel Limburgstalige muziek wordt nu eenmaal gemaakt met carnaval, kijk maar naar de jaarlijkse stortvloed aan LVK-inzendingen.” Henks collectie staat garant voor veel uurtjes nostalgisch carnavalsvertier. Verwacht geen actuele hits van Hoondervel, Björn & Mieke of Spik & Span. Dat repertoire is immers nooit op vinyl uitgebracht.

Laat je onderdompelen in de ouderwetse vastelaovend uit de jaren ’70 en ’80 met sterren als Beppie Kraft, De Nachraove, maar ook het EVV-hoesorkest met een van de Echter Vastelaovesschlagers van weleer.

Oh ja, en Nao ’t Zuuje van Lex Uiting mag wél worden aangevraagd. Die hit verscheen immers twee jaar geleden op een ‘ouderwetse’ vinylsingle en zal zeker door Dolcino schallen op twee februari.Posted in: algemeen, roerdalen