pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 11, 2020 6:54 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Hennepkwekerij Montfort opgerold

Montfort /- ester van de gemeente Roerdalen een woning gesloten aan de Julianastraat in Montfort. De sluiting is voor de duur van 3 maanden en vond plaats op grond van de Opiumwet. De woning is tot 9 maart 2021 gesloten.

Ruim 300 hennepplanten
Begin november 2020 trof de politie in de woning twee hennepplantages aan met in totaal 305 hennepplanten. De woning werd alleen gehuurd voor het kweken van hennep. Door de hoeveelheid planten en de professionele inrichting van de plantage, is de kans groot dat de hennepplanten bedoeld waren voor drugshandel.

Veiligheid in de wijk
De woning ligt midden in een kindvriendelijke woonwijk. Burgemeester Monique de Boer maakt zicht hierover zorgen. ‘’De aanwezigheid van een hennepplantage trekt ook andere criminele activiteiten aan. Dit brengt ook risico’s mee voor de veiligheid van de buren en de buurt. Zoals brand en wateroverlast. Ik roep inwoners van Roerdalen daarom op hun vermoedens van een hennepkwekerij in hun buurt te melden. Dit kan bij de politie of bij Meld Misdaad Anoniem. Alleen samen houden we Roerdalen veilig en leefbaar.’’
—————————————————————————–Posted in: algemeen, politie, roerdalen