porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 3, 2014 4:23 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Hennepteelt en mensensmokkel: op diverse plaatsen arrestaties

Reuver – De Koninklijke Marechaussee heeft vandaag in een onderzoek naar georganiseerde hennepteelt, mensensmokkel en mensenhandel 17 aanhoudingen verricht op verschillende locaties. De Marechaussee werd daarbij ondersteund door diverse politiekorpsen in Breda, Roosendaal, Reuver en Schagen.

De recherche van de Marechaussee was een onderzoek gestart nadat ze informatie had ontvangen dat er mogelijk sprake zou zijn van mensensmokkel- en mensenhandel. In het onderzoek dat volgde rees het vermoeden dat de mogelijke verdachten zich ook bezig hielden met georganiseerde hennepteelt.

Vandaag volgde de actie, waarbij op de verschillende locaties 17 personen van Nederlandse en Vietnamese nationaliteit werden aangehouden. Op diverse locaties werd onder meer hennep gevonden en troffen de rechercheurs twee complete hennepplantages aan.

De Marechaussee zal vanaf haar locatie in Heerlen verder onderzoek doen naar de aangehouden verdachten onder leiding van het Openbaar Ministerie in Maastricht. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.Posted in: politie