pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 27, 2020 11:10 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: : Herstart voetbal amateurcompetitie media januari as zeer onzeker

Roerdalen -Een herstart van de voetbal amateurcompetitie in het weekend van en 17 januari, zit er als gevolg van de coronamaatregelen naar alle waarschijnlijkheid niet meer in. Dat betekent concreet dat de bond binnen het huidige plan B nog twee mogelijke routes paraat heeft. Optie één behelst het opdelen van de huidige competitie in halve poules, waarmee alsnog een volledig programma wordt afgewerkt. Het alternatief is het uitspelen van alleen de eerste competitiehelft.

De KNVB is voor de besluitvorming afhankelijk van de inhoud van de persconferentie van Mark Rutte, op 12 januari. De verwachting is dat de voetbalbond kort daarna de knoop doorhakt.

Dat het voor de sportwereld een tumultueus jaar was, behoeft geen verdere uitleg. Toch zullen voetbalclubs en hun leden nog even geduld moeten betrachten. Bondscoach Frank de Boer nam mede daarom een videoboodschap op om iedereen die zich inzet voor het amateurvoetbal een hart onder de riem te steken. Elke club ontving een video met het verenigingslogo op de achtergrond. De boodschap was echter identiek.Posted in: algemeen, roerdalen, video