pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 9, 2019 8:23 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: het is nog stil rond Oranje: maar toch al wat informatie voor duel tegen Engeland begin juni

Roerdalen – Je kunt er niet vroeg genoeg over bomen en over berichten. Dus meldt Roerdaljournaal.nl al vast het een en ander over het eerstvolgende Oranje-duel ( Nation League) en wel de wedstrijd van Nederland tegen Engeland. Want we moeten na het pijnlijke verlies tegen de Duitsers met net 2-3 in de EK 2020 kwalificatiereeks nu weer de rug rechten. Daarna misschien de finale Nation Cup en dan….weer het daaropvolgende EK 20 kwalificatieduel begi september tegen weer de Duitsers..d ook nog in Duitsland!
Wedstrijdinformatie
Tegenstander
Engeland (4e op de FIFA ranglijst)
Wedstrijdtype
Halve finale
Periode
Nations League 2018-2019
Wedstrijddatum
6 juni 2019
Aanvang wedstrijd
20:45 uur
Stadion, plaats
Estádio D. Afonso Henriques, Guimarães
Uitzending
NPO om 20:20 uur

Na de start van de EK-kwalificatie in maart, waarin Oranje dik van Wit-Rusland won en nipt van Duitsland verloor, gaat het Nederlands elftal op donderdag 6 juni verder met het Nations League-toernooi. Engeland is de tegenstander van Nederland in de halve finale. Nederland – Engeland wordt gespeeld in Estádio D. Afonso Henriques in Guimarães en de aftrap is om 20:45.

De laatste keer dat Nederland en Engeland elkaar troffen was in maart 2018. Het was destijds het eerste duel van de nieuwe bondscoach Ronald Koeman. Engeland won met 1-0 van Oranje, waar Bas Dost nog in de spits stond. Nederland treft met Engeland een tegenstander in topvorm, want van de afgelopen acht interlands wist de ploeg van Gareth Southgate maar liefst zes te winnen. De EK-kwalificatie begon Engeland met dikke zeges op Tsjechië (5-0) en Montenegro (5-1).

De andere halve finale van de Nations League wordt gespeeld tussen Portugal en Zwitserland. Dat duel wordt afgewerkt in Estádio do Dragao van FC Porto.Posted in: algemeen, roerdalen