pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2019 2:19 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Hoe bemachtig een ticket voor het Nieuwjaarsconcert in Wenen


Roerdalen – Tot de tradities op Nieuwjaarsdag behoort het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker, te Wenen. Live op tv en vanmiddag in de herhaling
Roerdaljournaal.nl wilde weten hoe je nou
Een ticket voor het Nieuwjaarsconcert van het Wiener Philharmoniker kunt bemachtigen? Lees verder op Roerdaljournaal.nl: een ticket via een loterij…een entreekaart tussen 35 e 1000 euro, jawel duizend..

OHoe een ticket bemachtigen: Dat is nog best een lastig verhaal, zo’n ticket bemachtigen. Het is in eerste instantie een kwestie van puur geluk. Vanwege de extreem hoge vraag worden aan het begin van elk jaar de kaarten voor de drie traditionele eindejaarsconcerten van het Vienna Philharmonic door loterijen op hun website gezet. Op deze manier hebben muziekliefhebbers van over de hele wereld een gelijke kans om deze zeer gewenste tickets te kopen. Tussen 2 januari en 28 februari 2018 worden aanvragen geaccepteerd om deel te nemen aan de loting voor tickets voor de eindejaarsconcerten 2018/19.

Tijdens deze periode worden alle geïnteresseerden uitgenodigd om zich via de website te registreren voor tickets voor de Preview Performance (30 december 2018, 11:00 uur), het Oudejaarsavondconcert (31 december 2018, 19:30 uur) en het nieuwjaarsconcert (1 januari 2019, 11:15 uur). Je kunt één aanvraag indienen voor elk van de drie concerten. Er zit dus flinke restricties aan.

En maakt het nog uit of je gelijk op 2 januari om 0:01 uur in de aanslag zit? Nee. Binnen de toepassingsperiode van twee maanden is het daadwerkelijke tijdstip van de aanvraag niet relevant. Een aanvraag gedaan op 2 januari heeft dezelfde kansen als een aanvraag gedaan op 28 februari. De enige manier om tickets te bemachtigen voor deze concerten is door deel te nemen via het webformulier!

De prijzen

De ticketprijzen variëren van € 35 tot € 1090 voor het nieuwjaarsconcert, € 25 tot € 800 voor het oudejaarsconcert en € 20 tot € 495 voor de preview-presentaties. Het aantal tickets voor het nieuwjaarsconcert is beperkt tot twee, maar het aantal tickets dat wordt aangevraagd voor de preview- en oudejaarsconcert kan hoger zijn.

Kortom: wil je een kans maken op zo’n ticket. De eerstvolgende mogelijkheid zijn de concerten van 2018/2019. Volgend jaar dus.Posted in: algemeen, roerdalen