pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 30, 2020 9:00 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Hoofdstraat hoopt op snelle opknapbeurt: wordt Heerbaan-Margrietlaan hoofd-ader?

De bewoners van de Posterholtse Hoofdstraat vanaf de Donk hopen dat de opknapbeurt van de straat niet zo lang gaat duren als de renovatie van de Roermondseweg. En ze hopen ook niet dat er zoveel vertraging bij ontstaat, als destijds bij de renovatie Roermondseweg/kapelletje de Donk.

Het is al een goede zaak dat de opknap-route weer is opgedeeld, maar waar we bang voor zijn is dat de aannemer weer zoveel tijd nodig heeft als bij het recent opknappen van andere wegen in Posterholt.
Natuurlijk, er staan wat dagen gereserveerd maar het weer kan al spelbreker zijn of worden en … te hopen is dat de uren, die er gewerkt moeten worden, geen vul-uren zijn of worden. Bovendien gaan we weer richting wintertijd en dat betekent meestal nog extra vertraging.

Los van deze opknapbeurt bezien we ook met veel grotere huiver de situatie daarna. En wel met de parallel aan de Hoofdstraat lopende Heerbaan-Margrietlaan. Met al die verfraaiingen (beperkingen) wordt ’t traject Heerbaan straks wellicht dé centrale verbindingsweg, oftewel de hoofd-ader van Postert met alle gevolgen van dien (lees verder in “Wist u…” deze , woensdag 30=9-20 om 12 uur op deze site))

En los van deze plaatselijke activiteiten en de succesvolle kwis ‘Herken ’t Posters’, zijn er ook weer landelijke en wereldse zaken die de aandacht opeisen, zoals onderwerpen rond corona en op iets langere termijn de Amerikaanse verkiezingen.Hoofdstraat hoopt op snelle opknapbeurt:
wordt Heerbaan-Margrietlaan hoofd-ader?

Er kwam ook een vraag van lezeres om af en toe aandacht te besteden aan sportnieuws en…Duits shownieuws. Vooral omdat dat met bijv. Helene Fischer via de Duitse tv-zenders in Limburg, en dus ook deze regio, erg populair is.
Al die wensen zullen we ook proberen afwisselend te honoreren.

(.JB.)
————–Posted in: algemeen, roerdalen