pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 28, 2019 8:40 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Huis op slot na vondst ruim 600 hennepplanten

Herkenbosch – Donderdag 28-2-19 is op last van burgemeester M. de Boer van Roerdalen een woning gesloten aan de Europalaan-Centrum in Herkenbosch vanwege een hennepkwekerij met bijna 700 planten. Aldus meldt de site Roerdaljournaal.nl

De sluiting van het pand is voor de duur van zes maanden tot 28 augustus 2019. In de woning trof de politie een in werking zijnde hennepkwekerij aan.
De sluiting van het pand is op grond van de Opiumwet. Het betreft hier woning in een woonwijk. In de woning zijn op de zolder twee professioneel ingerichte ruimtes en in de kelder een derde kweekruimte met 644 hennepplanten aangetroffen. Gelet op de aangetroffen hoeveelheid hennep is het aannemelijk dat de drugs bestemd waren voor verkoop, aflevering of verstrekking. Ook was er een brandgevaarlijke situatie ontstaan door manipulatie met de elektriciteitsmeter. In 2014 is op dit adres eveneens een hennepplantage aangetroffen met 298 hennepplanten.
Gevaar openbare orde en veiligheid
De sluiting maakt een einde aan de verboden situatie ter bescherming van de openbare orde, veiligheid en het woon- en leefklimaat. De aanwezigheid van drugs kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden. Dit door overlast, brandgevaar en de aanzuigende werking op criminele activiteiten. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid. Om dit te voorkomen, is het pand tot 28 augustus 2019 gesloten.
Strenger beleid
De burgemeester nam het besluit op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid werd in september 2016 aangescherpt. Waar eerder bij een drugvondst met een waarschuwing werd volstaan, wordt nu meteen overgegaan tot sluiting van een woning. Indien opnieuw een overtreding wordt geconstateerd ten aanzien softdrugs, wordt de woning gesloten voor de duur van 6 maanden.
————————————————————Posted in: algemeen, politie, roerdalen