pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 22, 2020 9:00 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: In de toch al duurdere coronatijd kampt Roerdalen ook nog eens met tegenvallers

In de toch al duurdere coronatijd kampt
Roerdalen ook nog eens met tegenvallers

Die constatering doen de inwoners van Roerdalen nu de gemeente in zwaar weer is gekomen met haar financieel beleid. U hebt de vorige week in het Posters Waekblaad kunnen lezen dat het gemeentelijk huishoudboekje alleen maar kloppend te krijgen is door een flinke greep te doen in de reservepotjes.

Miljoenen hier te kort, tonnen daar te kort. Maar ook die reservepotjes-bodem komt ooit in zicht. En straks gaat ongetwijfeld de Onroerend Zaakbelasting nog eens omhoog.
Jan met de pet kan het weer betalen. Ook de komende jaren is het kommer en kwel op financieel terrein. In de gemeentelijke beurs maar ook in die van de hogere overheid. Ook dan zijn er echter ook miljoenen-tekorten in Roerdalen.

Een klankbordgroep moet nu aan het werk om ideeën te opperen om uit de precaire situatie te komen.
Het zoveelste gremium dat aan het werk gezet wordt.
Maar we hebben toch een college van B en W, een gemeenteraad, een raadscommissie die zich specifiek ook bezig houdt met financiën, en nog een paar nieuwere organen en verder natuurlijk een gemeentelijke ambtenarenafdeling, die met financiën in de weer is.

En dan gaan we nu een klankbordgroep vormen om oplossingen voor financiën en beleid te bedenken.
Ja, dat snappen we wel: dan kun je zo vrijelijk van elk gremium de “Besten van de Beteren” bij elkaar zetten. Deze groep moet oplossingen bedenken hoe uit de malaise te komen, althans voorstellen in die richting te doen. Benieuwd hoe dat uitpakt. In “Wist u…” deze week ( misschien

al enkele suggesties. ( vanaf vanmiddag – woensdag week 30/2020 op deze site)
.
Vervolgens zwijgen we 3 weken, want dan verschijnt het Posters Waekblaad wegens de zomeronderbreking niet.

Goed dat het vakantietijd is, zullen we maar zeggen, kan iedereen daarna met een “frisse kop” aan de slag. Ook ten gemeentehuize.

Fijne vakantie gewenst voor u en de uwen!

(.JB.)Posted in: algemeen, roerdalen