pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 26, 2014 10:04 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: in Roermond zaterdag 6 sep Markt-spektakel

 

Roermond- Op zaterdag 6 september staat de hele binnenstad van Roermond vol met marktkramen en standwerkers. Traditioneel is in Roermond op de eerste zaterdag van september het zogenaamde megamarktspektakel en het jaarlijkse standwerkersconcours.
Daarbij komt nog de jaarlijkse kunstmarkt, de antiek- en brocantemarkt, en de speciale productenmarkt. Natuurlijk staat er ook nog de gebruikelijke weekmarkt, dit jaar met veel nieuwe aanbiedingen.
Wat is er allemaal te doen in de binnenstad van Roermond?
-De weekmarkt staat op de Markt. Op de weekmarkt zullen er divers spetterende aanbiedingen zijn, en een ballonnenclown welke de prachtigste balloncreaties maakt voor de kleintjes.
Het standwerkersconcours staat zoals gebruikelijk op de Varkensmarkt en op de Steenweg.
De kunstmarkt staat ook dit jaar op het Munsterplein rondom de kiosk. (organisatie Stichting Melieve)
In de Graaf Gerardstraat en de Kloosterwandstraat vindt u marktkooplui met speciale producten zoals oosterse kunst en edelstenen.
Op het Kloosterwandplein staat de bekende Antiek- en Brocante markt.
In de Schoenmakersstraat en de Heilige Geeststraat zullen marktkramen komen te staan waar de ondernemers gelegen in deze straten hun producten zullen presenteren.
Alle markten starten om 09.30 uur en duren tot 17.00 uur. Gezellige muziek en terrassen zorgen ervoor dat een bezoek aan de binnenstad van Roermond op zaterdag 6 september zeker de moeite waard is.Posted in: roermond