pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 23, 2014 6:39 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Inbrekers uit Roemenie op pad

Sittard-Geleen – Vrijdagnacht hebben politieagenten na een achtervolging vier personen aangehouden die verdacht worden van diverse strafbare feiten, waaronder een inbraak in een winkel aan de Groenstraat in Geleen.

Nadat de politie gewaarschuwd was dat er een inbraak gaande was in de winkel in Geleen, gingen verschillende politieauto’s richting het betreffende adres. De politieauto’s raakten vervolgens betrokken in een achtervolging met een witte personenauto waarin de vermoedelijke verdachten zaten. In de Lissabonlaan in Sittard blokkeerde één van de politieauto’s de doorgang, waardoor de witte auto moest uitwijken. Vervolgens reed de auto recht op een andere politieauto af. De auto botste hierbij frontaal op de politieauto, waarbij een agent een gekneusde rug opliep. Hierna hielden de agenten de vier inzittenden aan. Zowel de witte personenauto als de politieauto liepen dermate zware schade bij de aanrijding op, dat ze als total loss moeten worden beschouwd.

Groep
De vier verdachten, twee mannen en twee vrouwen, zijn afkomstig uit Roemenië en maken vermoedelijk deel uit van een grotere groep. Naast de inbraak in de winkel in Geleen, worden zij verdacht van de diefstal van de witte auto waarin zij op dat moment reden. De personenauto was kort voor de inbraak in Geleen gestolen bij een woning in Berg en Terblijt. Twee andere verdachten, die ook zijn gezien bij de inbraak in de Groenstraat in Geleen, zijn daar weggevlucht. De bestuurder van de witte auto was vrijdag net vrijgelaten, nadat hij door de politie was gehoord als verdachte van zakkenrollerij waarbij hij een mobiele telefoon had gestolen. Daarnaast wordt nog onderzocht in hoeverre de vier verdachten bij andere strafbare feiten betrokken zijn geweest.Posted in: politie