pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 23, 2014 3:15 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Inschrijving popwedstrijd Nu of Nooit in Limburg van start gegaan

Roerdalen – Gisteren (mandag) is de inschrijfperiode van Nu of Nooit 2015 en daarmee gaat het bekendste popconcours van Limburg weer van start. Ook dit jaar zullen de 25 deelnemende bands worden beoordeeld en gecoacht door professionals. De vijf voorrondes zullen worden gehouden in de grootste poppodia verspreid over de provincie Limburg. Tijdens de finale in Muziekcentrum de Bosuil in Weert zal er worden gespeeld voor een plek op het affiche van Pinkpop.

Afgelopen jaar werd in een ongelofelijk spannende finale in de Maaspoort te Venlo Les Djinns tot nieuwe winnaar van Nu of Nooit verkozen. Hiermee mochten ze de 45e editie van Pinkpop 2014 openen.

Bands, hiphopformaties, singer-songwriters en andere muzikanten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor Nu of Nooit 2015 Uit deze inschrijvingen wordt een selectie gemaakt van 25 deelnemers door de vak jury. De deelnemers zullen in vijf voorrondes spelen om een finaleplaats. De uiteindelijke vijf finalisten zullen strijden om dat felbegeerde plekje op Pinkpop 2015. Deelnemers van de voorrondes maken ook kans op studiotijd ter waarde van €500,-. De act die tijdens de voorrondes de meeste kaarten verkoopt wordt beloond met deze stimuleringsprijs.

Inschrijven kan via de site van SPL.Posted in: roerdalen