pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2019 7:12 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Jack Honings wordt deken in Schinnen

Roerdalen – Pastoor Jack Honings (52) van de wordt de nieuwe pastoor-deken van Schinne; zo meldt Roerdaljournaal.nl Bisschop Harrie Smeets heeft hem in die functie benoemd. Hij was voorheen ook pastoor in Roerstreekparochies met aks standplaats Posterholt dn thans nog pastoor in Nassrichtse parochies.
Naast deken wordt Honings ook pastoor van de parochie H. Dionysius in Schinnen en H. Petrus Canisius in Puth.

Op termijn komen daar in het kader van een voortschrijdende samenwerking wellicht nog een of meer parochies bij. De datum waarop Honings wordt geïnstalleerd, moet nog worden vastgesteld. In Schinnen wordt Honings de opvolger van oud-deken Mgr. drs. Jos Schreurs, die begin vorig jaar met emeritaat ging. Omdat het bisdom Roermond bijna een jaar geen bisschop had, kon er niet eerder een nieuwe deken worden benoemd.
De 52-jarige Jack Honings komt uit Susteren. Na zijn opleiding aan het grootseminarie Rolduc werd hij in 1996 tot priester gewijd. De afgelopen vijf jaar was Honings pastoor van de parochiefederatie Maastricht Zuid-West. Daarvoor werkte hij als pastoor in de Roerstreek (Posterholt, Herkenbosch, Melick en Sint-Odiliënberg) en als kapelaan in Maastricht, Brunssum, Horst en Melderslo.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond