yy
pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 2, 2020 8:38 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Kerst-Nuujoars-Kwis: iedereen wint..!

Kerst-Nuujoars-Kwis: iedereen wint..!

In dit nummer treft u in de rubriek Posters Journaal /Wist u… de eerste ronde aan van de Kerst-Nuujoars-Kwis: er staan u 10 vragen te wachten in meerkeuze-antwoord-vorm: een van antwoorden is goed. De vragen zijn vrij eenvoudig van opzet en als u het niet zeker weet waagt u toch een gokje. Verder is in elke ronde ook de ‘pastoorsvraag’: hoeveel kilometers legt onze sportieve pastoor Jos l’Ortye met zijn fiets af in zijn werkgebied: in de 6 Roerdalense parochies. Bovendien geldt deze vraag als schiftingsvraag bij het bepalen van de rangvolgorde bij een gelijke stand.

Voor dinsdag volgende week insturen

Stuur uw oplossing van elke ronde – op in dit geval ronde 1 – telkens in voor de dinsdag na de week van publicatie. U mag ook in de laatste ronde alle vragen allemaal tegelijk insturen, maar dan kunt u ook maar een keer de ‘pastoorsvraag’ oplossen. Overigens geldt voor elke ronde: een inzending per persoon.En u hebt al prijs met voor elke deelnemer het dialectboekje van de Road veur ’t Limburgs.
De ‘pastoorsvraag’ geldt ook nog voor een extra “corona-prijs” Dat is een “doe-het-zelf-keramiek-pakket : thuis een keramische werk maken (aanwijzingen zitten in het pakket} en bij Klei en co in de oven afbakken.

Ook bedrijven en verenigingen met vraag

In de laatste ronde (week 52) met extra prijzen kunnen ook bedrijven en verenigingen hun Zalig Nieuwjaars-wensen presenteren in advertentie-vorm; insturen per mail, waarbij een speciaal laag tarief geldt: te beginnen bij 7,5 euro en de grotere advertenties van rond 14-15 tot 30 euro, excl. BTW. Daar mag uw zaak of vereniging dus niet bij ontbreken.

Eigen vraag van adverteerders of clubs

Bovendien kunnen de adverteerders van ’n Nieuwjaarswens ’n vraag over het eigen bedrijf of vereniging voor de laatste ronde insturen: zo hebt u dubbel aandacht. Insturen met telnr per mail: [email protected]
Vanaf vanmiddag 12 uur staat op deze site ronde 1 dus. Volgende weken op dezelfde tijdstippen in die week de volgende rondes. De redactie wil vanaf nu proberen elke week op woensdag op deze tijdstippen
de Wist u rubriek te publiceren.

(.JB.)
——–Posted in: algemeen