pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 12, 2014 12:42 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Kluis bank opgeblazen in nachtelijk Karken: spoor naar Nederland?

Posterholt/Karken (Dld) – Twee gewapende mannen hebben afgelopen nacht een overval gepleegd op de Sparkasse aan de Roermonderstra├če in Karken, over de grens bij Posterholt. De mogelijk uit Limburg afkomstige mannen hadden volgens de Duitse politie mogelijk geweren bij zich. Aldsberichten diverse media.
Of ze buit hebben gemaakt kon de politie nog niet zeggen.

Omwonenden werden afgelopen nacht door een luide knal gewekt. Dat gebeurde toen de daders de kluis opbliezen. Door de explosie raakte het gebouw ontzet.

De schade is volgens de politie groot. Het tweetal is na de overval per auto gevlucht in de richting van Roermond. Het zou gaan om een auto met Nederlands kenteken, een groot model BMW.

Volgens getuigen was een van de daders 1.90 meter groot, slank met donker haar. Hij droeg geen masker en kwam over als een Oost-Europeaan.

De gealarmeerde Nederlandse politie heeft de daders niet kunnen achterhalen. Mensen die iets weten worden verzocht contact op te nemen met de politie in Heinsberg, telefoon 0049 2452 9200.Posted in: politie, roerdalen, roermond