pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2021 9:00 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Kwis schiftingsvraag : Posterse pastoor fietst jaarlijks 6000 km in Roerdalense parochies

Schiftingsvraag in onze “Kerst- en Nuujjoars Kwis”:
pastoor fietst 6000 kilometerper jaar in Roerdalen

Het is 10 januari geweest. Dat was de dag dat de laatste oplossingen geteld werden van onze Kerst- en Nuujjoars Kwis 2020. De Kwis was een succes – zo is gebleken uit reacties – en gaat daardoor mogelijk eind dit jaar op op herhaling.

Fijn dat de deelnemers er zoveel plezier aan beleefd hebben. En hebt u geen prijs gewonnen, dan een volgende keer misschien. Dat allemaal indachtig ook de Olympische leuze: ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ .

Uiteraard hebben we prijswinnaars:. De ‘ pastoorsvraag ‘ , die de schifting moest aangeven, is gewonnen door Maria Peters (Hoofdstraat). Omdat wij een zeer sportieve pastoor hebben, die bij voorkeur met de fiets zijn herderlijk werk in de zes parochies van Roerdalen verricht, hadden we als schiftingsopgave de vraag gesteld: hoeveel kilometers legt de pastoor per jaar af op de fiets voor zijn werk in die zes parochies?

We laten pastoor Jos l’Ortye (geheel rechts op deze foto naast zijn assistenten in de kerk: vlnr : de koster, de kapelaan en pastoor)) voor de oplossing en het waaróm van zoveel sportiviteit, zelf aan het woord: ” Per jaar zijn het 6000 km, die ik fiets. En waarom? Ik fiets graag, weliswaar elektrisch, en onderweg zie je nog eens mensen én …de de mensen de pastoor. Bovendien hou ik van de natuur, is fietsen gezond en goed voor de conditie. ”

Fietst u nou altijd? “Nee, dat zou ik wel willen maar bij slecht weer neem ik toch mijn auto”, besluitde 58-jarige pastoor.

De oplossing en prijswinnaars: zie de rubriek: posters Journaal en elders in deze uitgave.

(.JB.)Posted in: algemeen, roerdalen