pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2014 9:21 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Lazio verhoogt bod op Stefan de Vrij

Roerdalen – Volgens de Italiaanse krant Il Messagero wil Stefan De Vrij zo snel mogelijk duidelijkheid of hij nasr Lazio Roma mag en en heeft hij de druk op de clubleiding van Feyenoord opgevoerd. De Vrij gaat de clubleiding van Feyenoord vragen om wat water bij de wijn te doen, maar dat is Feyenoord niet van plan. De stadionclub heeft Graziano Pellè al verkocht, Bruno Martins Indi zal spoedig volgen en ook in Daryl Janmaat en Jordy Clasie is interesse. Omdat De Vrij ook nog eens in de belangstelling staat van vermogende clubs als Manchester United, Everton, Liverpool en Schalke 04, wil Feyenoord de vraagprijs voor de Vrij niet laten zakken van10-12 miljoen naar 7 miljoen die Lazio biedt.

Bij Lazio weet men ook dat er serieuze concurrentie is voor de handtekening van De Vrij en dus gaat voorzitter Claudio Lotito zich er hoogstpersoonlijk mee bemoeien. De preses van de Italiaanse topclub stapt binnen nu en enkele dagen in het vliegtuig naar Rotterdam, om met de leiding van Feyenoord om tafel te gaan.
Er zijn heel wat clubs met interesse in Stefan de Vrij, maar de verdediger schijnt alleen naar Lazio te willen. Dat wordt in ieder geval gezegd door de directeuren van de Romeinse club. Lazio moet het dan wel eens zien te worden met Feyenoord over een transfersom en volgens Sky Italia heeft de club uit de Italiaanse hoofdstad het bod verhoogd naar zeven miljoen euro. Feyenoord zou echter negen miljoen willen hebben voor De Vrij, die op het afgelopen WK volgens de Castrol Index de beste verdediger van het toernooi was. Zijn contract in De Kuip loopt nog een jaar door.Posted in: roerdalen