pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 15, 2014 5:13 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Leegloop bij Feyenoord naar einde

Roerdalen – Feyenoord is hard bezig de selectie weer op volle oorlogssterkte te krijgen voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie. De Stadionclub verloor Graziano Pellè; Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij en Daryl Janmaat staan eveneens voor een transfer. Daar zal het waarschijnlijk bij blijven, zegt Jan Dirk Stouten.

De verslaggever van de regionale radio- en televisiezender RTV Rijnmond laat via zijn account op Twitter weten dat Feyenoord verwacht dat de ‘leegloop’ na het vertrek van de eerder opgesomde voetballers stopt. “Feyenoord wil het verdere elftal bij elkaar houden en spelers als Jordy Clasie alleen bij extreme bedragen te laten gaan.” FC Porto heeft reeds geïnformeerd naar de vraagprijs voor de middenvelder.
De club van trainer Fred Rutten ziet in Bas Dost de opvolger van de naar Southampton vertrokken Pellè, maar volgens Stouten is de komst van de aanvaller van VfL Wolfsburg ‘onder de huidige omstandigheden onhaalbaar’: “Feyenoord kan niet aan de financiële voorwaarden van Wolfsburg voldoen. De komst van Dost is niet van de baan, maar de onderhandelingen zitten vast en zullen langer duren.”Posted in: roerdalen