pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 14, 2019 3:47 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Limburger verdacht van dood rijden Gele Hesjes-man

Roerdalen – Een vrachtaafen chauffeur uit Landgraaf wordt verdacht of is nauw betrokken bij het dood rijden van een Gele Hesjes-man bij de grens Visé richting Maastricht. Lees het schokkende verhaal ( is de demstrant uitgegleden?) op www.roerdaljournaal.nl

Eerder werd een 56-jarige man uit de Noord-Brabantse gemeente Dongen opgepakt. Maar hij blijkt niets met het verkeersincident te maken te hebben, meldde de Nederlandse politie maandag. De man is vrijgelaten en is niet langer een verdachte in de zaak.

Volgens het parket innLuik ontstond de persoonsverwisseling doordat de vrachtwagens van beide mannen op elkaar lijken. De beveiligingsbeelden van de grens tussen Nederland en België tonen vlak na de aanrijding één vrachtwagen. De chauffeur die bij de aanrijding betrokken was, bleek een andere afslag te hebben genomen.

Getuigen hebben het kenteken van de betrokken vrachtwagen genoteerd en doorgegeven aan de politie. Op basis daarvan is de nieuwe verdachte geïdentificeerd. Bij de aanrijding van vrijdag kwam een vijftigjarige man uit het Belgische Luik om het leven. Met ongeveer twintig ‘Gele Hesjes’ was hij bezig met een wegblokkade bij de Belgische plaats Visé op de snelweg richting Maastricht.

De vrachtwagenchauffeur die betrokken was bij de aanrijding, mocht vanwege de blokkade niet doorrijden. Omdat hij dat wel wilde, ging het slachtoffer voor de vrachtwagen staan. Dit hebben ooggetuigen tegen Belgische media gezegd.

De actievoerder zou toen met een sleutel op de ruit van de wagen hebben getikt. De chauffeur reageerde daarop door gas te geven, aldus de getuigen. De demonstrant zou zijn uitgegleden en zo onder de vrachtwagen terecht zijn gekomen. Na de aanrijding werd de chauffeur verzocht zijn wagen te parkeren. Daar gaf hij geen gehoor aan.

In eerste instantie ging de politie nog uit van een ongeval. Daarna stelde het parket van Luik de chauffeur te verdenken van “opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg”.

Volgens het parket ontstond de persoonsverwisseling doordat de vrachtwagens van beide mannen op elkaar lijken. De beveiligingsbeelden van de grens tussen Nederland en België tonen vlak na de aanrijding één vrachtwagen. De chauffeur die bij de aanrijding betrokken was, bleek een andere afslag te hebben genomen.

Getuigen hebben het kenteken van de betrokken vrachtwagen genoteerd en doorgegeven aan de politie. Op basis daarvan is de nieuwe verdachte geïdentificeerd. Over de identiteit van de man worden geen uitspraken gedaan.Posted in: algemeen, politie, roerdalen