pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 9, 2014 9:33 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Man (34) uit Echt door trio mishandeld

Echt-Susteren – Naar aanleiding van een openlijke geweldpleging en zware mishandeling die op 22 juni plaatsvond op de Ligusterstraat heeft de politie drie mannen uit de gemeente Echt-Susteren aangehouden.

Aanhoudingen
Dinsdagochtend werden twee verdachten uit Echt en één verdachte uit Sint Joost, allen tussen de 23 en 28 jaar oud aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij zware mishandeling op die bewuste dag rond 21.10 uur aan de Ligusterstraat.

Slachtoffer
Als gevolg hiervan liep het 34-jarige slachtoffer uit Echt naast meerdere kneuzingen en een gebroken neus, ook hersenschudding op. Hiervoor moest worden behandeld op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Het slachtoffer deed aangifte van deze bij openlijke geweldpleging en zware mishandeling. De politie startte direct met een onderzoek. Waarbij ook de hulp van het publiek werd ingeroepen omdat er een jeugdgroep getuigen was van het geweldsincident. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van deze zware mishandeling, of heeft u meer informatie over deze zaak, dan verzoeken wij u dringend om contact op te nemen met de politie Echt-Susteren. Daarnaast doet de politie nogmaals een oproep richting getuigen uit de jeugdgroep die bij de mishandeling betrokken was om zichzelf te melden. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44. U kunt ook bellen met Misdaad Anoniem 0800-7000.Posted in: politie