pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 7, 2014 7:02 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl Midden-Limburgs Leedjes Festival gaat door

Midden-limburg- Het Midden Limburgs Leedjes Festival is een regionaal leedjesfestival, dat in 2006 ontstaan is bij CV de Kwekkerte uit Linne. Thans is besloten dat het een vervolg krijgt elk jaar: na 2 x in Neer is het volgend jaar Heel(na loting) aan de beurt.
De bedoeling is dat de winnaar (althans de plaats) elk volgend jaar het festival organiseert,tenzij er men van afziet:dan volgt een loting.
Uitgangspositie is om artiesten uit midden Limburg een podium te bieden, met als regel dat de winnaar de organisatie van de volgende editie voor zijn rekening neemt.

Oprichting comité Midde Limburgs Leedjes Festival

Na de editie van 2013 heeft er een evaluatie plaatsgevonden. Naar aanleiding hiervan zijn er afgelopen editie in Neer enkele reglementswijzigingen doorgevoerd:

• Elke plaats kan bij inschrijving zelf aangeven of zij het festival überhaupt wil organiseren bij winst.

• Ook mag de winnaar van de vorige editie gewoon meedoen met de volgende editie, dit om wat meer beleving in de eigen plaats te houden bij het festival.

• Een winnaar is 5 jaar uitgesloten van organisatie.

• Als de winnaar niet wil of mag organiseren word door loting de volgende organisator bepaald.

Omdat Neer de vorige editie voor het tweede jaar op rij heeft gewonnen, is de organisatie van 2015, door loting, naar Vastelaoves Vereniging de Gangmaekers uit Heel gegaan. Het festival zal in 2015, op 2 januari gehouden worden in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel. Afgelopen jaren bleek er door het principe van een wisselende organisatie, toch behoefte aan een vorm van continuïteit, alsook bewaking van de spelregels en uitgangsposities van het festival. Daarom is er een overkoepelend orgaan in het leven geroepen:

Comité Midde Limburgs Leedjes Festival.

Het comité heeft voornamelijk als doel om de organiserende partijen in de toekomst te helpen met de organisatie van het evenement, waarbij de al eerder genoemde continuïteit gewaarborgd blijft.Bij de samenstelling van het comité is gekozen voor een aantal mensen die binding hebben met festival, alsook ervaring hebben met her organiseren van een dergelijk festival.

Gekozen is voor de volgende samenstelling:

Voorzitter: Chantal van Zundert. Overige leden: Norbert Thijssen, Emile Gijsen, Hans Baetsen, Bas Keltjens en Jeroen Laven. Het comité is al druk bezig met de voorbereidingen en het belooft nu al weer een geslaagde editie 2015 te worden.Posted in: Geen categorie