pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2019 6:05 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Mike Pence weer 2e man: Hij is de schervenopruimer van Trump door dik en dun

Roerdalen – Hij is de schervenopruimer van Trump door dik en dun. ‘Dit is het grootste privilege van mijn leven: te mogen dienen als vicepresident van een president die zich houdt aan zijn woord aan het Amerikaanse volk’, zei de Amerikaanse vicepresident Mike Pence twee jaar geleden op een vergadering van Trumps kabinet waar iedereen de lof zong van de president. Als Trump volgend jaar opnieuw de verkiezingen wint, mag Pence zijn taken als dienaar voorzetten. Trump liet maandag weten dat hij Pence opnieuw als ‘running mate’ wil. Aldus verneemt Roerdaljournaal.nl uit een lezenswaardig verhaal in de Volkskrant en op de site.

Wie Pence (60) ziet zou niet vermoeden dat hij zelf ambities heeft. Altijd staat hij schuin achter Trump instemmend te glimlachen als de president weer eens een ronkend decreet ondertekent of het vuur opent op een van zijn politieke vijanden. Nooit komt er een overtogen woord over de president over zijn lippen. Maar volgens mensen die hem kennen koesterde Pence al ‘vanaf het moment dat hij uit de baarmoeder kwam’ het brandende verlangen om president te worden.

Ook al verkeert hij nu in de schaduw van de overheersende voormalige vastgoedmakelaar uit New York, Pence beschouwt zichzelf al jaren als de rechtmatige opvolger van Trump. Volgens sommigen komt zijn bereidheid zich te onderwerpen aan de bazige president voort uit zijn religieuze opvattingen. Zonder dienaar te zijn, kun je geen leider worden, zou hij hebben geleerd van het Bijbelse voorbeeld van Jezus die de voeten van zijn discipelen waste.

Eigenlijk vormen Trump en Pence een vreemd duo: de soms grofgebekte schuinsmarcheerder zonder al te veel ideologische bagage naast de diepgelovige christen die er strenge opvattingen op nahoudt. De steile politicus uit Indiana vindt het zelfs ongepast om met een andere vrouw dan zijn echtgenote alleen in een kamer te verkeren.( lees verder in de Volkskrant het heke verhaal)Posted in: algemeen, roerdalen