pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2019 3:34 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Moeilijkheidsgraad ritten in eerste Tour de France-week 2019

Roerdalen – Hoe moeilijk is de eerste week van de Tour de Franse? Roerdaljournaal.nl zette de ritten op een rij
…dat in de 3e etappe startten de renners in de Waalse plaats Binche en de rit eindigt met een uitdagende, punchy finale in de Champagnestreek. De dag erop gaat de 4e etappe van Reims naar Nancy en de 5e etappe voert van Saint-Dié-des-Vosges naar Colmar.

…dat de 6e etappe finisht op La Planche des Belles Filles. De steile klim, die per definitie als aankomst functioneert (de weg eindigt op de top), zat driemaal eerder in de Tour (Aru, Nibali en Froome waren er toen succesvol). La Planche des Belles Filles was altijd een klim van 5,9 kilometer met een gemiddelde stijging van 8,5%, maar speciaal voor de Tour is er een extra strook ongeplaveid wegdek aan vast geplakt van ongeveer 1 kilometer. De laatste 100 meter is dan weer wel geasfalteerd en die sectie begint met een strook van 24%, de steilste van de hele klim.

….dat rit 7 voert naar Chalon-sur-Saône, de 8e etappe naar Saint-Etienne en rit 9 finisht in Brioude, geboorteplaats van Romain Bardet. De lastige finale opent mogelijkheden voor de thuisrijder. De dag voor de eerste rustdag, dat is de 10e etappe, rijden de coureurs van Saint-Flour naar AlbiPosted in: algemeen, roerdalen