pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 22, 2014 2:20 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Morgen FNV-voorzitter Heerts op werkbezoek bij Westrom

Roermond – Morgen, dinsdag 23 september , brengt de voorzitter van de FNV, Ton Heerts, een werkbezoek aan Westrom. De middag is bedoeld om Heerts, die gecharmeerd is van de aanpak van Westrom, een verdere indruk de geven van de wijze waarop Westrom omgaat met de komst van de Participatiewet én de kansen die Westrom ziet. Heerts zal verder in gesprek gaan met het medezeggenschapsorgaan van Westrom en krijgt natuurlijk een kijkje in de keuken van het nieuwe industriële pand dat gelegen is aan De Hanze.

Tijdens de hoorzitting van de Tweede Kamer over de Wet banenafspraak en het quotum voor arbeidsgehandicapten op 15 september jl., was Heerts positief over de sociale werkbedrijven. Deze bedrijven moeten een belangrijke rol gaan spelen in beschut werk, maar ook in de toeleiding naar regulier werk, zo is de mening Heerts. Specifiek over de sociale werkvoorziening zei hij: ‘gooi geen oude schoenen weg voor je nieuwe hebt.’ Volgens hem moeten sociale werkbedrijven idealiter omgevormd worden tot werkbedrijven.

Westrom is het hier volledig mee eens en zet graag de deur open voor Heerts om hem deelgenoot te maken van de kracht van de sociale werkvoorziening, nl. ‘gewoon doen!’. Westrom is er van overtuigd dat wanneer werkgevers ‘verleid’ kunnen worden tot het bieden van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wanneer er partnerschappen gesloten kunnen worden, de Participatiewet succesvol kan zijn.Posted in: roermond