porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 4, 2014 10:52 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Nederland verliest duel tegen Italie: terechte zege Azurri

Roerdalen – Het Nederlands elftal heeft zojuist de oefen-interland tegen Italie met 2-0 verloren. De zege van de Italianen was terecht: zij lieten de Nederlanders geen enkel moment in de wedstrijd komen en stoorden de opbouw van meet af aan. Na de 2-0 voorsprong als na een wkartier en een rode kaart voor Oranje in de eerste helft schakelde de Italianen echter een tandje lager en deden het voor de rest vrij rustig aan.
Opnieuw werd de wedstrijd eigenlijk verpest door een scheidsrechter. De Engelse arbiter Webb gaf Oranje’s Martinus Indi in de beginfase een rode kaart vanwege een overtreding in de 16 meter; de daaropvolgende penalty werd prima benut en na een kwartier stond Oranje al op achterstand 2-0. En met 10 man. De penalty was misschien terecht maar de rode kaart sterk overdreven: Webb voelde de wedstrijd – zoals vaker – niet aan en jammer is dat deze scheidsrechter nog altijd belangrijke duels mag fluiten.
Nederland kreeg tegenhet einde welgeteld een fatsoenlijke kans en die was voor Van Persie die in kansrijke positie naast schoot. Voor de rest stond hij vaak eenzaam tussen meerdere verdedigers.Het was een wedstrijd om gauw te vergeten en Guus Hiddink kan nu echt aan de slag om een eenheid van dit elftal te smeden.
Wat verder opviel: doelman Jasper Cillessen is vrij nerveus bij de opbouw van achter uit.Posted in: roerdalen