porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 6, 2014 1:53 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Ook dressuurruiters in actie op JIM in november te Maastricht

Roerdalen/Maastricht – In het Mecc zullen ook dressuurruiters in nov om de prijzen strijden in een prachtige entourage van het MECC.

De Nederlandse toppers Adelinde Cornelissen en Diederik van Silfhout hebben inmiddels toegezegd aan de start te verschijnen. Adelinde Cornelissen is op dit moment de absolute topamazone in Nederland. Tijdens de Wereldruiterspelen in het Franse Caen wonnen Adelinde en Jerich Parzival team en individueel brons (Kür op Muziek). Adelinde zal in Maastricht starten met haar talentvolle jonge paard Zephyr, een fokproduct van haar ouders en een zoon van Jazz.

Door het uitvallen van Daniëlle Heijkoop wegens een blessure van Kingsley Siro, moest Diederik van Silfhout op het laatste moment zijn spullen inpakken om Daniëlle’s plaats in te nemen in het Nederlandse dressuurteam tijdens de Wereldruiterspelen. Hij wist super te presteren in dit kampioenschap met zijn goedgekeurde hengst Arlando NH NOP. De combinatie won team brons en eindigde op een zeer verdienstelijke 9e plaats in de Grand Prix Special en behaalde een 11e plaats in de Kür op Muziek.

Op het overzicht van deelnemers staat ook Matthias Alexander Rath uit Duitsland. De ruiter van Totilas reist naar Maastricht met een van zijn jongere talenten. De organisatie is nog druk doende om andere grote namen vast te leggen.

Zaterdagochtend: Euregio!
Op zaterdagochtend komen de beste acht Limburgse dressuurruiters van de Limburgse Outdoor Kampioenschappen in de ring die de strijd zullen aangaan met zes Euregio combinaties in een Kür op Muziek klasse Z2. De rubriek werd vorig jaar gewonnen door de Belgische Lavinia Arl en haar Florestan-ruin Equestricons Next One.
Het deelnemersveld voor de Kür op Muziek voor Pony’s zal bestaan uit twee Limburgse, twee Duitse en twee Belgische combinaties, die speciaal voor deze rubriek worden uitgenodigd door de organisatie. Vorig jaar werd de rubriek met grote afstand gewonnen door de zus van Lavinia Arl, Antonia met Equestricons Epiascer. Antonia heeft de datum van JIM alweer in haar agenda staan.

Internationaal en Euregio dressuurprogramma
Vrijdag 14 november
11.00 uur Dressuur internationaal, Prix St. George
Zaterdag 15 november
09.00 uur Dressuur Euregio klasse Z2, Kür op Muziek
Dressuur Euregio pony’s, Kür op Muziek
13.00 uur Dressuur Internationaal, Kür op Muziek

Tickets
Van 14 tot en met 16 november 2014 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid. Tickets kunnen worden besteld op: http://www.jumpingindoormaastricht.com/kaarten/Posted in: roerdalen