porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 1, 2014 5:18 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: OPMERKELIJK: Censuur van Limburgse kranten? -Kwestie feest carnaval in Heerlen op 10-11-

Roerdalen – De carnavalsrubriek van de zender L1 signaleert met onderstaand stuk een soort bevoogding in de kwestie carnaval op 10-11, ja dan nee. Zoals bekend werd het carnavalsopenjngsfeest in Roermond op deze nationale herdenkingsdag (neergeschoten vliegtuig Oekraïne) direct afgelast en ging het Heerlen wel door maar is het nu ook afgelast. Het volgende schrijft L1 en een van de reacties daarop op de site spreekt van censuur door de krant…Oordeel zelf: hier de publicatie op L1site:
“De Limburgse kranten Limburgs Dagblad en Dagblad de Limburger, die een opvallende rol afgelopen dagen hebben gespeeld in het onder druk zetten van het Heerlense carnavalsfeest Aod op Nuj op 10 november, hebben de vele steunbetuigingen aan de Heerlense organisatie weggehaald van hun website.

Vanmorgen waren de reacties nog te zien onder aan het opiniestuk van redacteur Johan van de Beek dat afgelopen zaterdag op de voorpagina van de kranten is geplaatst. Van de Beek noemde in artikel de combinatie van feest vieren en slachtoffers herdenken van de vliegramp MH17 ongepast. In de editie van maandagochtend meldde de krant dat lezers zich overwegend negatief hebben uitgesproken over het laten doorgaan van het carnavalsfeest. Voorbeelden van die reacties werden niet afgedrukt. Wel plaatsten lezers steunbetuigingen aan Aod op Nuj op de website van de krant. Daarin kregen krant en gouverneur Bovens, evenals op tal van andere plaatsen op social media, kritiek te verduren. De reacties zijn nu niet meer te lezen op de kranten-site.

Wel is nu een cartoon van Robert Muts te zien met als titel ‘schermutselingen’ waarbij het ramptoestel MH17 het hoofd van een carnavalsnar doorboort. De nar roept ‘dat is een feest met een lach en een traan, hoe dan ook, van ons mag het dak er af‘.

De organisatie heeft vandaag besloten om het carnavalsfeest Aod op Nuj op 10 november niet te laten doorgaan. De druk van de publieke opinie werd te groot, aldus een woordvoerder.”Posted in: roerdalen, roermond