pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 1, 2014 9:36 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: OPMERKELIJK: Duitse tolheffing gaat door…

Roerdalen – De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gesproken: de tolheffing op Duitse wegen komt er, aldus de bondskanselier maandag 1 september 2014 na topoverleg van de Duitse christendemocaraten. Die vielen de afgelopen dagen over elkaar heen. CDU-Bondsdagleden in de aan Nederland grenzenden deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen (NRW) zijn unaniem tegen de plannen van minister Dobrindt (CSU) van Verkeer omdat zij vrezen dat Nederlanders wegblijven uit de Duitse winkels en horeca.

Afgelopen weekend lekte een alternatief plan uit van minister van Financiën Schäuble (CDU). . Schäuble zou plannen hebben om particuliere investeerders tol te laten heffen op snelwegen, zoals nu al in Frankrijk en Italië het geval is.

Merkel wil dat verder aan het plan wordt gewerkt op basis van het voorstel van Dobrindt, dat voorziet in tolheffing op alle wegen voor een ‘infrastructuurkas’ van de staat. De regeringsleider wil zich echter niet definitief laten vastpinnen op heffing op alle wegen. Dat is een sprankje hoop. Volgens de lezing van de CDU in NRW is alleen tolheffing op Autobahnen (snelwegen) afgesproken tijdens de kabinetsformatie vorig jaar. Benieuwd wie gelijk krijgt: alleen tolheffinf op snelwegen of op alle wegen?Posted in: roerdalen