pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 10, 2014 4:03 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: OPMERKELIJK: Ouderen dankzij VVD PvdA CU D66 SGP de klos..!

Roerdalen – Ouderen moeten volgend jaar meer belasting en zorgpremie betalen. De ouderenkorting, een belastingvoordeel voor AOW’ers, gaat omlaag, wat de schatkist 195 miljoen euro moet opleveren.
De ouderenkorting bij vermogen wordt helemaal geschrapt, wat 190 miljoen in het laatje brengt voor het Rijk. Verder gaat de inkomensafhankelijke zorgpremie voor mensen zonder werk omhoog. Zzp’ers worden worden hiervoor gecompenseerd, ouderen niet.
Begrotingsakkoord

Het kabinet heeft hierover afspraken gemaakt in zijn begrotingsakkoord met de coalitie en de bevriende oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP. Ingewijden hebben een bericht van RTL Nieuws hierover bevestigd.

Het zal allemaal bekend gemaakt worden op Prinsjesdag dinsdag over een week.
Het kabinet met wederom gedoogsteun van D66 en de twee christelijke partijen pakken nu weer de senioren die toch uitgerangeerd zijn. Dat D66 dat doet valt zwaar tegen maar dat deze onchristelijke actie via christelijke partijen aan een meerderheid komt slaat alles. De ouderen zijn de klos als het kabinetsplan geen halt wordt toegeroepen.

Het wordt hoog tijd dat de senioren een vuist maken en niet alleen via de seniorenpartijen die te veel rollebollend door de huidige Kamer gaan.
Neen, de senioren moeten een nieuw platform gaan vormen: wie start ermee?
JBPosted in: roerdalen