porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 11, 2014 1:07 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : OPMERKELIJK: Roy Donders’ buurt gaat afslanken…

Roerdalen – Geen friet, hamburgers of Royke’s worstenbroodjes meer in de Vogeltjesbuurt in Tilburg. Vanaf nu gaan de mensen in Broekhoven op de gezonde toer. En dat is even wennen…
Vijf teams van vijf deelnemers, allemaal uit de Vogeltjesbuurt, gaan honderd dagen gezond eten, sporten en vooral de ongezonde levensstijl verbannen.

“Voor de meeste deelnemers wordt dit een zware klus”, vertelt organisator Pien maandagavond bij de aftrap van het project, in de buurt die nationaal bekend werd door stylist Roy Donders.

“De levensstijl in deze buurt is gewoon ongezond. Vorig jaar bleek uit onderzoek dat in de Vogeltjesbuurt beduidend meer kanker, luchtwegaandoeningen en overgewicht voorkomt. Voor een groot deel van de bewoners was dit het zetje in de juiste richting om er nu echt iets aan te doen.”

Ook de deelnemers zijn blij dat er nu eindelijk iets gaat veranderen in hun leven. Al zal het voor de meeste wel zwaar worden. “Ik ga elke dag naar de frituur”, vertelt een oudere forse man, die momenteel 152 kilo weegt. “Niet altijd voor een uitgebreide maaltijd, maar vaak ook even voor een hamburger of een broodje frikadel.”

“Nu moet ik aan de sapjes, de groente en het fruit. Dat gaat nog, maar die vette hap mis ik “.Posted in: roerdalen