pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 14, 2019 11:19 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Oranje-mannen en de Grote Stap : stugge Noord-Ieren nog “[email protected] ( deel 3 en slot) ( het hele verhaal op Roerdaljournaal.nl)

Roerdalen – De Noord-zieren zullen er zaterdag vanaf 20.45 alles aan doen om minimaal een punt tegen Iranje te pakken. Want ook de beste derde in een poule kunnen nog meedoen. Iranje is gewaarschuwd : te beginnen dus in en tegen Noord-Ierland. In oktober liep Nederland zich in de Kuip 75 minuten lang stuk op de stugge ploeg van trainer Michael O’Neill. Pas nadat de Noord-Ieren via Josh Magennis op een verrassende 0-1 voorsprong waren gekomen, lukte het Oranje écht gevaarlijk te worden. Door doelpunten van Memphis Depay, Luuk de Jong en opnieuw Depay won Nederland nog met 3-1. Na afloop kregen de bezoekers veel kritiek op de ultra-defensieve spelopvatting. Zelfs Koeman kon het niet laten er iets van te zeggen. In Belfast zal Noord-Ierland waarschijnlijk heel anders voor de dag komen. Het vecht voor zijn laatste kans op directe plaatsing en is alleen gebaat bij winst.
Memphis Depay scoorde tegen Noord-Ierland
Memphis Depay scoorde twee keer in het thuisduel tegen Noord-Ierland, maar of hij in Belfast ook in actie kan komen is onzeker

Wat denken Sjaak en Donnie?

Oranje kan vanaf de aftrap een fel Noord-Ierland verwachten. Tegen Duitsland, afgelopen september, was dat niet anders. De Noord-Ieren kregen goede kansen op de openingstreffer, maar konden de druk op de Duitsers niet lang volhouden. Uiteindelijk won Duitsland redelijk eenvoudig met 0-2. Sjaak en Donnie, onze Toto-koningen, zien Oranje ook winnen in Belfast. Sjaak denkt aan een 1-2 zege. “Nederland is beter dan Noord-Ierland, en dus winnen we”, zo stelt Mister Ajax. Donnie verwacht ook een tegentreffer, maar denkt aan een iets ruimere overwinning. “Die Noord-Ieren zijn taai. Maar Nederland zou als beste ploeg boven moeten komen. 1-3.”

Sjaak: Nederland wint met 1-2 > 7.65

Donnie: Nederland wint met 1-3 > 11.25Posted in: algemeen, roerdalen